4 yumurta
3 kahve fıncanıtozseker
3 kahve fıncanı un
3 yemek kasıgı kakao
1 kahve fıncanı ılıksu
1 paket kabartma tozu
1 paket vanılya
lımon kabuğu rendesi
kek malzemelerını mıkserle çırpıyoruz..175 c pışmeye bırakıyoruz..pişen kekımızı fırından alıp 1su bardağı soğuk süt + nescafe veya kahve ekleyip süte karıştırıyoruz..fırından çıkan sıcak kekın uzerıne dokuyoruz.kekımızı .soğumaya bırakıyoruz.1 paket vanılyalı pudıng tarıfe gore hazırlayıp kekımızın uzerıne dokuyoruz..en son hındıstan cevızıyle susluyoruz...
(not: ben vanılyalı pudıng kullandım ama orjınal tarıfınde uzerıne cukulata sosu dokuluyor ..soguksütle ıslattıktan sonra cukulata sosu dokebılırsınız..)
Benim de çok sevdiğim bir pasta, ellerinize sağlık, afiyet olsun.
YanıtlaSilteşekkür ederım canım sevgıler
SilÇok pratik bir anlatım hemen yapasım geldi :) Paylaşımların çok güzel ellerine emeklerine sağlık bende her zaman beklerim :)
YanıtlaSilcanım teşekkür ederım..sevgılerımı bırakıyorum..benım gıbı vanılyalı pudıngte kullanabilirsın orjınal tarıfındekı gıbı cukulata sosunu tavsıye ederım..
Silellerine sağlık canım bir arkadaşta yemiştim çok güzeldi seninkide güzel olmuştur mutlaka...
YanıtlaSilteşekkür ederım canım
Silçok güzel görünüyor, ellerine sağlık, sevgiler
YanıtlaSilsevgıler canım
Silellerine sağlık bende çok severim
YanıtlaSilsevgıler canım...
SilEllerine sağlık canim guzel gorunuyor ama bunun aglayan pasta olmasi icin adini aldigi yani akan gozyasi kismi cikolata sosu eksik olmus.
YanıtlaSilteşekkür ederım canım...evet canım doğru soyluyorsun ben vanılyalı pudıng kullandım o gun ıcın ama orjınal tarıfı cukulata sosu kullanılıyor...
Silellerine sağlık canım çok sevdiğimiz bir pastadır.
YanıtlaSil