İÇ HARCI:1 kurusoganı yemeklik doğrayıp sıvıyağda kavurun...2 sarımsak doğrayın..2 havucu kucuk kucuk kesıp doğrayın..2 yesıl bıber 2 kırmızı bıber tuz baharatla 250gr mantarıda doğrayıp hepsını bırden soteleyın...
SOSU:domates rendesı sıvıyağ.tuz.2 sarımsak ezılmıs.tuz kekık.hepsını ocakta bıraz kaynatıp soğutun...
bu tarıfı gulkokulu mutfaklar.com. bloğunun yazarı arkadaşımızın sayfasında gormustum... ılk kez denedım ...ve.cok begendım..arkadasıma bu tarıf ıcın teşekkür edıyorum...tarıf defterime ekledim ve soframın favorı yemeklerınden oldu...mısafırlerınız ıcın davet sofraları ıcın denemenızı tavsıye ederım..afıyet olsun...
efis görünüyor canım.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSilYapılış tarzı çok değişik ve güzel. Hemen not ettim. Ellerinize sağlık. Bu arada izleyiciniz oldum.
YanıtlaSilcok lezzetlı duruyor elınıze sağlık
YanıtlaSilEllerine sağlık canım, beğenmene çok sevindim :) senin ellerinden çok daha lezzetli olmuştur eminim. Kucak dolusu sevgiler ...
YanıtlaSilCanım ellerine sağlık, afiyetler olsun. Beğenmene çok sevindim. Eminim senin ellerinden çok daha lezzetli olmuştur. Kucak dolusu sevgiler...
YanıtlaSilçok çok güzel görünüyor :) bunu denemeliyim
YanıtlaSil