6 Ağustos 2013 Salı

RULO SARMA

1 KG SÜT
1 SUBARDAGI(SİLME)UN
1 SU BARDAGI(SILME)TOZSEKER
1 PK VANILYA
100 GR MARGARIN
 TENCEREDE MARGARINI ERITIN ..UZERINE UNU ILAVE EDIP  3-4 DK KISIK ATESTE KAVURUN..SUTU ILAVE EDIP TOPAKLANMAMASI ICIN CIRPMA TELIYLE KARISTIRIN TOZSEKERIDE ILAVE EDIP.MUHALLEBI KIVAMINA GELINCEYE KADAR KARISTIRIN..GOZ GOZ OLUNCA OCAGIN ALTINI KAPATIN 1 PK
VANILYA ILAVE EDIN.MIKSERLE  5-10 DK CIRPIN... (OLCULER BUYUK SIYAH FIRIN TEPSISINE GORE) ALTI ISLATILMIS TEPSIYE  MUHALLEBININ HEPSINI DOKUN...ILK SICAKLIGI CIKINCA..BUZDOLABINA BUZLUK KISMINA 1 SAAT DILENMEYE BIRAKIN...1 SAAT SONRA CIKARTIP...ENINE VE BOYUNA 5 e-5e OLCULERINDE KESIP...AYRI BIR DUZ TABAGA BOL HINDISTAN CEVIZI SERPIN...DILIMLENEN MUHALLEBIDEN 1 PARCA ALIN ICINE MUZ DILIMI KOYARAK RULO SARIN...EN USTU ARZUYA GORE CUKULATA SOSU VEYA MEVSIM MEYVELERIYLE(CILEK KIVI) SUSLEYEBILIRSINIZ..
AFIYET OLSUN...

2 yorum:

  1. çok seerim bu tatlıyı canım.ellerine sağlık.sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. sütlü tatlıları seven biri olarak tek kelime ile harika olmuş diyorum.

    YanıtlaSil