30 Temmuz 2013 Salı

HASHASLI TATLI

KEKİ İÇİN
 4YUMURTA
1 SU BARDAGI IRMIK
1 SU BARDAGI HASHAS
1 SU BARDAGI UN
1 SU BARDAGI SIVIYAG
1 SU BARDAGI ILIKSUT
1 SU BARDAGI TOZ SEKER
1 PAKET KABARTMA TOZU
1 PAKET VANILYA
 tum malzemeyı kek kıvamına  gelinceye kadar çarpıyoruz.180 c uzerı pempelesınceye kadar pişiriyoruz.kekimizi fırında çıkartıp soğutuyoruz..
SERBETİ İÇİN
3 SU BARDAGI SEKER
3 SU BARDAGI SU kaynatıp sıcak serbetı soğuttuğumuz kekımızın uzerıne dokuyoruz. arzu edersenız uzerıne vanılyalı pudıng hazırlabılırsınız.
afıyet olsun....

4 yorum:

  1. ellerine sağlık canım. ben çok severim. tatlın tatlılar etiketi adı altında eklemeyi unutmuşsun sanırım.

    YanıtlaSil
  2. Canım merhaba iadeyi ziyarete geldim ellerine sağlık fotoğrafları daha aydınlık çekersen iyi olur.
    Bereketli iftarlar,sevgiler....

    YanıtlaSil
  3. tanıştığıma memnun oldum nefis:)))

    YanıtlaSil
  4. Merhaba Pınar'cım,
    Öncelikle bloğun hayırlı olsun canım. Ben de çok severim haşhaşlı tatlıyı. Ellerine sağlık.
    Ziyaretin için çok teşekkürler,
    Güzel paylaşımlarda tekrar görüşmek dileğiyle,
    Sevgiler canım ...

    YanıtlaSil