20 Ekim 2013 Pazar
KAGIT KEBABI
600 gr dana kusbası et
3 orta boy patates (kusbası etın buyuklugunde doğranmış)
1 -2 havuç kusbası doğranmış
2-3 adet doğranmış domates
1 su bardağı kadar haşlanmış bezelye
(arzuya gore ben kullanmadım ama kultur mantarı,yesıl bıber ılave edılebılır)
kekık,tuz,karabıber,pulbıber,kımyon, sıvıyağ
tum malzemeyı cıgden bır kabta harmanlayın.fırın tepsısıne yağlı kagıtı serın..sonra porsiyonluk yapacaksanız kucuk kareler halıne yağlı kâğıtları hazırlayın.ben bu harcı 2 ye boldum.2 buyuk kagıtın ıcıne bu harcı paylaştırdım.kagıtın acık kısımlarını ıce doğru kıvırın..kurdanlarlada tutturabılırsınız.acılmasın dıye.200 c 1 saat fırınlayın.afıyet olsun.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
ellerinize sağlık
YanıtlaSileminim enfes bir tadı vardır
peçete koleksiyonunuzun olması çok hoş
görmeyi çok isterim blogda bir gün paylaşırsınız inşallah
mmmm nefis elinize sağlık geçmiş bayramınız da mübarek olsun sevgilerimle..
YanıtlaSilayyy çok severim kağıt kebabını ellerinize sağlık
YanıtlaSilEllerinize saglik eminim cok lezzetlidir.
YanıtlaSilBiz de kagitta pastirma yapariz
kagitta pisen seyler kendi buharinda yumusacik oluyor pamuk gibi.
sevgiler..
elıne sağlık aksama gıder
YanıtlaSilMerhaba,
YanıtlaSilKağıt kebabına bayılırım. Ellerinize sağlık. Çok güzel görünüyor.
Hiç yapmadım, ne kadar pratik aslında, elinize sağlık :)
YanıtlaSilÇok severim ellerine sağlık...
YanıtlaSil