1 KG SÜT
1 SUBARDAGI(SİLME)UN
1 SU BARDAGI(SILME)TOZSEKER
1 PK VANILYA
100 GR MARGARIN
TENCEREDE MARGARINI ERITIN ..UZERINE UNU ILAVE EDIP 3-4 DK KISIK ATESTE KAVURUN..SUTU ILAVE EDIP TOPAKLANMAMASI ICIN CIRPMA TELIYLE KARISTIRIN TOZSEKERIDE ILAVE EDIP.MUHALLEBI KIVAMINA GELINCEYE KADAR KARISTIRIN..GOZ GOZ OLUNCA OCAGIN ALTINI KAPATIN 1 PK
VANILYA ILAVE EDIN.MIKSERLE 5-10 DK CIRPIN... (OLCULER BUYUK SIYAH FIRIN TEPSISINE GORE) ALTI ISLATILMIS TEPSIYE MUHALLEBININ HEPSINI DOKUN...ILK SICAKLIGI CIKINCA..BUZDOLABINA BUZLUK KISMINA 1 SAAT DILENMEYE BIRAKIN...1 SAAT SONRA CIKARTIP...ENINE VE BOYUNA 5 e-5e OLCULERINDE KESIP...AYRI BIR DUZ TABAGA BOL HINDISTAN CEVIZI SERPIN...DILIMLENEN MUHALLEBIDEN 1 PARCA ALIN ICINE MUZ DILIMI KOYARAK RULO SARIN...EN USTU ARZUYA GORE CUKULATA SOSU VEYA MEVSIM MEYVELERIYLE(CILEK KIVI) SUSLEYEBILIRSINIZ..
AFIYET OLSUN...
çok seerim bu tatlıyı canım.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSilsütlü tatlıları seven biri olarak tek kelime ile harika olmuş diyorum.
YanıtlaSil