2 VEYA 3 YUMURTA
YESIL SOGAN
KIYILMIS DEREOTU VE MAYDONOZ
BEYAZ PEYNIR
KASAR PEYNIRI
SIVIYAG VEYA TEREYAGI
TUZ,KARABIBER VE PULBİBER
TUM MALZEMEYI KARISTIRIYORUZ...DILIMLENMIS EKMEKLERIN UZERINE SURUYORUZ..180 C ISITILMIS FIRINA SURUYORUZ..UZERLERI HAFIF PEMPELESINCE FIRINDAN ALIYORUZ...
BAYAT EKMEKLERI DEGERLENDIRMEK ICIN KOLAY BIR TARIF...
AFIYET OLSUN...
Ellerinize sağlık.
YanıtlaSilhayran oluyorum böyle değerlendirmelere,bereketiniz bol olsun
YanıtlaSilHem degerlendirip hem super lezzetli birseyler ortaya cıkarmak muhtesem!!!
YanıtlaSilhttp://tugbates.blogspot.com/