9 Eylül 2013 Pazartesi

GÜVECTE İZMİR KÖFTE

 
   KÖFTESİ İÇİN :350_400 GR KIYMA
1 YUMURTA
EKMEK İÇİ
TUZ VE BAHARAT
1 ADET INCE DOGRANMIS KURU SOGAN
KÖFTE MALZEMELERİ YOGRULUR ..10 DK DINLENDIRILIR.KOFTE SEKLI VERILIR VE KIZARTILIR.  PATATES  DOGRANIR KIZARTILIR. GOVEC KABINA KIZARTILAN KÖFTE VE PATATESLER KONULUR..UZERİNE DOMATES VE BIBERLER DOGRANIR. SALCALI SU VERILIR.FIRINDA 10-15 DK PİŞİRİLİR.                                                                                                                                                                    
 
 
 
 
 

1 yorum:

  1. Güveç aldım ama daha hiç yemek denemedim. Ellerine sağlık bu tarifi deneyeceğim
    Bu arada bende sayfanı takibe aldım
    www.sinfeyyemek.blogspot.de

    YanıtlaSil